PNL atacă la CCR codurile penale (video)

0

Partidul Naţional Liberal (PNL) va ataca la Curtea Constituţională a României (CCR) mai multe proiecte de lege aprobate în această săptămână de către majoritatea parlamentară. „Considerăm inadmisibil ceea ce a făcut majoritatea parlamentară PSD-ALDE şi tragem din nou un semnal de alarmă, că nicio modificare la Codul penal şi la Codul de procedură penală nu ar fi trecut fără complicitatea UDMR şi a celor opt reprezentanţi PSD, care reprezintă minorităţile naţionale, care au devenit complici la săvârşirea de infracţiunea prin votul pe care l-au acordat ieri (n.r. – miercuri). Readuc aminte că nesimţirea şi disperarea celor doi lideri ai coaliţiei majoritare, Dragnea şi Tăriceanu, s-a manifestat prin adoptarea unor modificări la Codul penal şi la Codul de procedură penală, care sunt făcute special pentru ei, pentru Liviu Dragnea şi pentru Tăriceanu”, a afirmat Orban.

De asemenea, Orban a spus că va fi atacată legea privind aducerea în ţară a rezervelor de aur ale BNR, pentru că nu îşi doreşte ca acesta să fie transformat în „ghiuluri şi inele”. „Noi nu vrem ca aurul din rezerva naţională a României să încapă pe mâinile lui Bădălău, Vâlcov, Dragnea, ca băieţii ăştia să facă ce vor cu acest aur, eventul să-l transforme, aşa cum a declarat domnul Bădălău, în ghiuluri şi inele”, a afirmat Orban.

O altă lege care va fi atacată la CCR şi cea care urmăreşte „să instituie un paradis fiscal pe Lacul Belina”. „Băieţii aceştia vor să facă cazinouri, din astea de păcănele, vor să facă în zona Lacului Belina, vor să pună ei pe picioare nişte afaceri, care, probabil, sunt pregătite din timp şi nu vor să plătească taxe şi impozite, adică tot o formă de amnistie fiscală, aşa cum bate toba de doi ani de zile PSD pentru nişte investitori”, a conchis liderul PNL.

+0 -0
se încarcă...