Bărbat împuşcat mortal în timpul unei partide de vânătoare

0

Un bărbat a fost împuşcat mortal, vineri, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurate într-o zonă de munte a judeţului Vrancea. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un bărbat din Bucureşti. Anchetatorii şi medicii au ajuns cu greu la faţa locului, din cauza terenului accidentat.

Surse din cadrul Poliţiei Vrancea au declarat că persoana care a sunat la numărul unic de urgenţă 112 a spus că bărbatul a fost împuşcat din greşeală şi că a murit pe loc.

Incidentul s-a petrecut în zona Vidra şi se pare că victima a fost împuşcată de altă persoană care participa la partida de vânătoare din Munţii Vrancei.

Zona este greu accesibilă, cu teren accidentat şi fără dumuri, iar echipele de intervenţie şi de anchetatori au ajuns cu dificultate la faţa locului. În plus, în zonă semnalul de telefonie mobilă este slab, ceea ce îngreunează comunicarea.

Anchetatorii vor stabili cum s-a produs incidentul de pe fondul de vânătoare, dar şi dacă persoanele aflate la vânătoare aveau dreptul să vâneze în zonă.

+0 -0
se încarcă...