Fetiţă de 7 ani împuşcată de poliţişti

0

Procurorul de caz efectuează cercetări, în cadrul dosarului de la Maramureş, şi pentru vătămare corporală, după ce o fetiţă de 7 ani a fost împuşcată în picior de poliţişti în timpul unei urmăriri, au precizat  surse apropiate anchetei.

Cercetările pentru vătămare corporală sunt efectuate în cadrul dosarului deja deschis ce vizează infracţiuni de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Fetiţa de 7 ani împuşcată de poliţişti va fi operată, vineri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, diagnosticul fiind fractură de metatars la laba unui picior, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fetiţa a fost împuşcată în picior în timpul unei operaţiuni de urmărire, după ce poliţiştii au încercat să oprească o maşină cu focuri de armă.

Poliţiştii au intervenit pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalele unei maşini de poliţie pe raza comunei Poienile de sub Munte, judeţul Maramureş. În timpul urmăririi, şoferul a părăsit şoseaua, traversând albia Râului Luhei, apoi poliţiştii au găsit autoturismul parcat lângă o casă, în care suspectul a abandonat, la nişte cunoştinţe, trei copii, două fete şi un băiat, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani.

Poliţia nu a dat detalii legate de modul în care a fost rănită fetiţa, dar surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că fetiţa a fost rănită de un glonţ care a ricoşat din tabla maşinii.

Suspectul urmărit de poliţişti a fost prins într-o livadă, iar vineri este supus unei expertize psihiatrice.

+0 -0
se încarcă...