Iasi: Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un vecin

0

Doi bărbaţi, în vârstă de 31, respectiv 53 de ani, au ajuns, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, după ce au fost împuşcaţi de un vecin. Incidentul a avut loc în comuna Bivolari, iar suspectul a fost identificat de poliţişti.

Victimele au fost transportate la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, iar unul dintre bărbaţi a fost dus direct în sala de operaţii, pentru că glonţul i-a atins artera femurală.

„Una dintre persoane a intrat direct în sală, la chirurgie. Are 53 de ani, era împuşcat la nivelul membrului inferior partea superioară, a fost atinsă artera femurală şi era în şoc hemoragic când a ajuns echipajul nostru de Terapie Intensivă Mobilă. L-au intubat, l-au adus la spital şi au intrat direct cu el în sală”, a declarat Ovidiu Popa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon.

Potrivit medicului, cel de-al doilea bărbat a fost împuşcat în picior, dar rana nu i-a pus viaţa în pericol.

Suspectul în acest caz a fost prins de poliţişti. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba de un bărbat de 32 de ani, care imediat după ce şi-ar fi împuşcat vecinii ar fi fugit.

„Aseară am fost sesizaţi la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 32 de ani a rănit în Bivolari cu o armă de foc doi bărbaţi de 53 şi 31 de ani. A fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

+0 -0
se încarcă...