spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăNaționalIasi: Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi...

Iasi: Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un vecin

Doi bărbaţi, în vârstă de 31, respectiv 53 de ani, au ajuns, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, după ce au fost împuşcaţi de un vecin. Incidentul a avut loc în comuna Bivolari, iar suspectul a fost identificat de poliţişti.

Victimele au fost transportate la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, iar unul dintre bărbaţi a fost dus direct în sala de operaţii, pentru că glonţul i-a atins artera femurală.

„Una dintre persoane a intrat direct în sală, la chirurgie. Are 53 de ani, era împuşcat la nivelul membrului inferior partea superioară, a fost atinsă artera femurală şi era în şoc hemoragic când a ajuns echipajul nostru de Terapie Intensivă Mobilă. L-au intubat, l-au adus la spital şi au intrat direct cu el în sală”, a declarat Ovidiu Popa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon.

Potrivit medicului, cel de-al doilea bărbat a fost împuşcat în picior, dar rana nu i-a pus viaţa în pericol.

Suspectul în acest caz a fost prins de poliţişti. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba de un bărbat de 32 de ani, care imediat după ce şi-ar fi împuşcat vecinii ar fi fugit.

„Aseară am fost sesizaţi la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 32 de ani a rănit în Bivolari cu o armă de foc doi bărbaţi de 53 şi 31 de ani. A fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
10.6 ° C
10.6 °
7.7 °
72 %
1.1kmh
1 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
20 °
mie
13 °
joi
9 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...