Muncitorii prinşi sub un mal de pământ în Suceava: Unul dintre bărbaţi a murit

0

Muncitorul care lucra la sistemul de canalizare din comuna Calafindeşti, judeţul Suceava, şi a fost surprins de un mal de pîmânt a murit. Intervenţia angajaţilor ISU Suceava a durat 5 ore şi a fost îngreunată de faptul că pământul era instabil şi se surpa în permanenţă.

Muncitorul care lucra la sistemul de canalizare din comuna Calafindeşti, judeţul Suceava, şi a fost surprins, vineri seara, alături de alţi doi colegi, de un mal de pîmânt a murit.

Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava, misiunea de extragere a bărbatului de 40 de ani a durat 5 ore şi a fost dificilă, din cauza malului de pământ instabil, mocirlos, cu o adâncime de aproximativ 5 metri, care se surpa în permanenţă din cauza infiltraţiilor apei, punând în pericol chiar şi viaţa salvatorilor.

Medicii prezenţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă fără succes.

Trei bărbaţi care lucrau la sistemul de canalizare din comuna Calafindeşti au fost prinşi, vineri seara, sub un mal de pământ. Doi dintre aceştia au fost ajutaţi de colegi să se elibereze.

Aceştia nu au avut leziuni care să le pună viaţa în pericol, au primit primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi la spital.

Cel de-al treilea muncitor a fost prins sub pământ până la nivelul pieptului, iar pentru eliberarea lui au fost trimise la faţa locului mai multe echipaje ale ISU şi ale Serviciului de Ambulanţă din Suceava.

+0 -0
se încarcă...