Criminal în libertate, după ce a făcut măcel în Timiş

0

Bărbatul care miercuri dimineaţa a înjunghiat mortal un bărbat în parcul din Făget, judeţul Timiş, iar pe soţie a rănit-o grav, femeia fiind în comă, a înjunghiat alte două persoane în satul Temereşti, iar pe alta a lovit-o cu o maşină pe care a furat-o. Bărbatul nu a fost încă prins.

Cei doi soţi înjunghiaţi în parcul din localitatea Făget făceau jogging, miercuri dimineaţa, când au fost atacaţi cu un cuţit de individul recidivist, căutat de poliţiştii din Timiş. Autorul a fugit cu o bicicletă, apoi a furat o maşină, înjunghiind alte două persoane, apoi a lovit un poliţist.

Cei doi soţi din Făget făceau jogging, în parc, în momentul în care au fost atacaţi cu un cuţit. Bărbatul a murit pe loc, iar soţia sa este în comă şi va fi dusă cu un elicopter la Spitalul din Timişoara.

După atacul din parc, autorul a furat o bicicletă, cu care a mers spre satul Temereşti, iar pe drum a furat o maşină. Pentru a reuşi, a înjunghiat alte două persoane.

În încercarea de a scăpa de poliţiştii care îl urmăreau şi care au tras focuri de armă spre maşină, individul a lovit, cu maşina furată, o altă persoană, despre care, surse judiciare afirmă că ar fi poliţist.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Poliţiştii au reuşit să găsească maşina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchiş.

Bărbatul, care nu a fost prins până la ora transmiterii acestei ştiri, este recidivist, spun oamenii legii.

Conform unor surse judiciare, individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Poliţiştii au reuşit să găsească maşina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchis.

+0 -0
se încarcă...