spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăNaționalCriminal în libertate, după ce a făcut măcel în Timiş

Criminal în libertate, după ce a făcut măcel în Timiş

Bărbatul care miercuri dimineaţa a înjunghiat mortal un bărbat în parcul din Făget, judeţul Timiş, iar pe soţie a rănit-o grav, femeia fiind în comă, a înjunghiat alte două persoane în satul Temereşti, iar pe alta a lovit-o cu o maşină pe care a furat-o. Bărbatul nu a fost încă prins.

Cei doi soţi înjunghiaţi în parcul din localitatea Făget făceau jogging, miercuri dimineaţa, când au fost atacaţi cu un cuţit de individul recidivist, căutat de poliţiştii din Timiş. Autorul a fugit cu o bicicletă, apoi a furat o maşină, înjunghiind alte două persoane, apoi a lovit un poliţist.

Cei doi soţi din Făget făceau jogging, în parc, în momentul în care au fost atacaţi cu un cuţit. Bărbatul a murit pe loc, iar soţia sa este în comă şi va fi dusă cu un elicopter la Spitalul din Timişoara.

După atacul din parc, autorul a furat o bicicletă, cu care a mers spre satul Temereşti, iar pe drum a furat o maşină. Pentru a reuşi, a înjunghiat alte două persoane.

În încercarea de a scăpa de poliţiştii care îl urmăreau şi care au tras focuri de armă spre maşină, individul a lovit, cu maşina furată, o altă persoană, despre care, surse judiciare afirmă că ar fi poliţist.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Poliţiştii au reuşit să găsească maşina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchiş.

Bărbatul, care nu a fost prins până la ora transmiterii acestei ştiri, este recidivist, spun oamenii legii.

Conform unor surse judiciare, individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Poliţiştii au reuşit să găsească maşina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchis.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...