EXPLOZIE la o fabrică de prefabricate din sectorul 6 al Capitalei. Un om a murit

0

O explozie a avut loc, vineri dimineaţă, la o fabrică de prefabricate situată pe bulevardul Preciziei din Sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia a murit o femeie, iar alte trei persoane prezintă arsuri, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

„Explozia a dus la decesul unei persoane, o persoană este cu arsuri foarte grave, de peste 90% pe suprafaţa corporală şi alte două persoane, cu arsuri mai uşoare, din primele informaţii. Cei răniţi au fost transportaţi la spital şi forţele de intervenţie încă continuă acolo acţiunea până finalizează şi reuşesc stabilizarea zonei şi va începe sigur şi o anchetă, ca să afle ce s-a întâmplat. Persoana care este rănită mai grav, din ce am înţeles, a fost transportată la Spitalul Floreasca, nu pot să vă spun celelalte două persoane”, a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

Raed Arafat a precizat că răniţii trebiie stabilizaţi în primă instanţă, iar, după aceea, se va stabili unde vor fi transportaţi.

„O să vedem dacă sunt locuri în spitale, pentru că trebuie stabilizaţi şi investigaţi. Este vorba de o explozie, nu este vorba de o arsură simplă. La o explozie, nu vorbim numai de arsuri , vorbim şi de posibile leziuni interne, deci colegii de la spital prima dată trebuie să excludă şi alte probleme care pot necesita o intervenţie chirurgicală şi, după asta, o să vedem care este situaţia locurile pentru arşi. În acest moment, nu am informaţii dacă sunt sau nu sunt locuri, dar pot să vă spun că persoana respectivă este sub îngrijirea colegilor de la Spitalul Floreasca”, a completat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

+0 -0
se încarcă...