vineri, martie 29, 2024
AcasăNaționalScandal aplanat de mascaţi cu gaze lacrimogene

Scandal aplanat de mascaţi cu gaze lacrimogene

Luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale au intervenit într-un cartier din Fetești, după ce polițiștii chemați la fața locului nu au putut să calmeze mai multe persoane care s-au luat la bătaie. Mascații au aruncat grenade cu gaze și au folosit spray-uri lacrimogene pentru a dispersa scandalagii, potrivit Mediafax.

Intervenția luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale într-un cartier din Fetești, care au acționat pentru calmarea unor scandalagii înarmați cu bâte și alte obiecte contondente, a fost filmată de un martor.

Filmul a fost postat pe pagina de Facebook a Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul”. Conform descrierii postării, scandalul a avut loc marți, în cartierul Vlasca din orașul Fetești, județul Ialomița.

În imagini se observă cum mai multe persoane, strânse în două grupuri, se ceartă și se amenință cu bâtele, chiar dacă mai mulți polițiști se aflau la fața locului și încercau să îi liniștească.

De asemenea, în clipul postat pe Facebook se observă cum mai mulți copii asistă la scenele de violență.

În scurt timp, luptătorii SAS au venit în ajutorul polițiștilor pentru a calma situația. Aceștia au fost nevoiți să arunce cu o grenadă cu gaze și să folosească spray-urile lacrimogene din dotare pentru a dispersa mulțimea.

„Sunt necesare legi care corespund realității, proceduri mai eficiente, resurse. Ce faceți domnule Vela, concret, pentru îmbunătățirea serviciului de poliție, în beneficiul societății? Ce planuri aveți?”, este mesajul care însoțește imaginile video postate pe pagina de Facebook a Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul”.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
18.6 ° C
18.8 °
17.7 °
27 %
6.7kmh
24 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...