PSD a depus moțiunea de cenzură

0

Parlamentarii Partidului Social Democrat au depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, a anunţat, în 17 august 2020, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Astăzi am depus moţiunea de cenzură împotriva celui mai dezastruos Guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani, a declarat liderul PSD. Acesta a mai declarat că negociază pentru susţinerea moţiunii de cenzură „cu absolut toate forţele politice, mai puţin cu cele aflate la guvernare”, respectiv PNL şi PMP.

„Cred că şi celelalte forţe politice vor fi responsabile şi vor vota această moţiune de cenzură. Atributul opoziţiei este de a depune moţiune de cenzură. Este pentru prima oară când nu mai există gri în politica românească, există doar alb şi negru. Cred că este cazul ca românii să afle cine este la putere şi cine este în opoziţie prin acest vot la moţiune”, a afirmat Ciolacu.

Potrivit documentului intitulat „Guvernul PNL – de la pandemie la pande-mită generalizată”, reprezentanţii executivului au încălcat toate regulile impuse cetăţenilor în urma pandemiei cu noul coronavirus.

Deja ai votat!