Colegiu din Suceava închis din a doua zi de şcoală

0

Scenariul roșu se aplică deja pentru o școală din municipiul Suceava deși noul an de învățământ abia a început. Este vorba de Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, unde au fost confirmate 6 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Printre cei infectați cu Covid-19 se află directorul, soția acestuia, care este profesor de sport, precum și directorul adjunct.

Toți trei au fost internați în Spitalul Județean Suceava și se află sub tratament, formele de boală fiind simple. Toate cele trei persoane ar fi intrat în contact cu inspectorul școlar general adjunct Mircea Popescu, confirmat și el cu Covid-19 și internat în spital.

În afara celor trei au mai fost confirmate alte trei cazuri de îmbolnăviri în rândul profesorilor de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Suceava, astfel încât numărul total de îmbolnăviri de aici este de 6.

Timp de 14 zile cursurile se vor derula doar online. Marţi s-a luat şi decizia închiderii pentru două săptămâni atât a grădiniței cât şi a internatului care funcționează la această instituție de învățământ.

Deja ai votat!