Bătut de concubina măcinată de gelozie, un sucevean a cerut ajutorul poliției

0

Violența în familie poate îmbrăca uneori forme diferite de cele comune. Un bărbat de 27 de ani, din satul Mironu al comunei Valea Moldovei, a ajuns victima unui comportament agresiv din partea concubinei și a cerut ajutor.

Incidentul a fost semnalat în cursul serii de sâmbătă, când bărbatul agresat a sunat la 112, cerând sprijin din partea polițiștilor Secției de Poliție Rurală Gura Humorului, după ce a povestit că a fost bătut de concubina cu care trăiește de o perioadă de timp.

La adresa indicată polițiștii l-au identificat pe Andrei B., de 27 de ani, care le-a spus că agresiunea suferită are drept cauză gelozia femeii de 26 de ani de lângă el, care în încercarea de a-i corecta comportamentul infidel a folosit un obiect contondent care i-a cauzat acestuia suferințe fizice.

Leziunile cauzate nu au fost însemnate, astfel încât nu a fost nevoie ca echipajul unei ambulanțe să-i acorde acestuia îngrijiri medicale. Polițiștii i-au adus la cunoștință victimei faptul că pentru prevenirea și combaterea violenței în familie, aceasta poate apela la emiterea unui ordin provizoriu de protecție, însă bărbatul a refuzat acest lucru. Cu gândul la eventualele consecințe, bărbatul a declarat în fața polițiștilor că nu dorește să formuleze plângere prealabilă împotriva concubinei sale pentru fapta comisă. Polițiștii au deschis totuși un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie” și vor urmări în continuare derularea evenimentelor.

 

+4 -0
se încarcă...