Marian Oprișan: Cine nu e în stare să facă nimic pentru el, nu este în stare să facă nimic nici pentru ceilalți

0

Sâmbătă noaptea la ora 2, președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, trimitea mesaje ca să convingă ziariștii de originea averii sale.
”Casa familiei mele are două apartamente plan parter. În trei camere locuiesc eu cu fetița mea și în două camere mama mea+living și loc de servit masa. Toate corpuri independente, legate de hol. Nu sunt 7 vile. O vilă=o cameră normală și nu a constat 3 milioane euro, ci 150.000 euro acum 15 ani când am construit acel minunat loc cu foarte mult verde.Trebuia să vadă cineva ce fac eu și familia mea. Trebuia să locuim în stradă”, spune Oprișan, făcând aluzie la gardul uriaș care obturează vederea spre locuința sa, după ce îl acuză pe unul dintre ziariști că „minte ca un ordinar” și „calcă pe cadavre”.

„În 35 de ani de muncă, din care 7 în privat nu aveam dreptul să ne construim o casă? Îmi pare rău, dar cine nu e în stare să facă nimic pentru el, nu este în stare să facă nimic nici pentru ceilalți. Sănătate vă doresc”, mai spune Oprișan în mesajul trimis jurnalistului vrâncean Sebastian Oancea.

Casa lui Marian Oprișan văzută de sus

Marian Oprișan, este și liderul PSD Vrancea, și a devenit celebru în politică, prin declarații de genul „mama mea sunt eu”, ca răspuns la întrebările ziariștilor legate de mașinile scumpe trecute pe numele mamei sale. A lucrat numai la stat în ultimii 28 de ani, iar când a început construcția vilei avea 38 de ani, deci când se referă la 35 de ani de muncă probabil socotește până în prezent, construcția casei fiind terminată anterior.

Casa lui Oprișan este protejată de un gard impozant

Județul Vrancea e unul din puținele locuri din țară unde partidele din opoziție au făcut o alianță pentru a avea un candidat unic care să lupte cu actualul președinte al Consiliului Județean Vrancea.

+5 -1
se încarcă...