Scandal în ședința PSD. Ciolacu i-a luat funcția lui Oprișan

0

Liderii PSD s-au reunit, luni, în ședința Consiliului Politic Național, o ședință de analiză a rezultatului de la alegerile locale. Fiecare organizație discută cu conducerea centrală rezultatul obținut.

Baronul PSD și-ar fi dorit un loc în Parlament, model pe care vor încerca să îl urmeze mai mulți lideri ai partidului care nu au reușit să câștige un loc în administrația locală la alegerile din 27 septembrie.

În ședința CPN al PSD, președintele Marcel Ciolacu i-a cerut lui Marian Oprișan demisia din fruntea organizației PSD Vrancea. Marcel Ciolacu a propus înlocuirea lui Oprișan cu Cristian Misăilă, primarul orașului Focșani. Potrivit unor surse participante la ședință, Marian Opriașn a refuzat să își dea demisia. Acesta susține că a câștigat alegerile la Vrancea, unde va face majoritate cu ALDE în Consiliul Județean, chiar dacă a pierdut șefia CJ.

În timpul ședinței Marian Oprișan a fost demis din funcția de președinte al organizației PSD Vrancea. Marcel Ciolacu și-a asumat interimar funcția. A a fost schimbat și Niculae Bădălău de la șefia organizației PSD Giurgiu, după rezultatul prost de la locale. Bădălău a fost înlocuit de finul său, Marian Mina.

În zilele următoarea, organizațiile PSD județene vor discuta, individual, cu conducerea partidului criteriile și persoanele care vor fi susținute pentru un loc în Parlament.

Potrivit unor surse, liderii PSD se așteaptă să obțină în jur de 120-130 de parlamentari.

+0 -2
se încarcă...