Şcolile din Bucureşti se pregătesc să intre în scenariul roşu de învăţământ

Monica Anisie a declarat că Ministerul Educației se pregătește de scenariul roșu în școlile din Capitală. Asta pentru că, în ultimele 24 de ore aici au fost raportate 777 de cazuri noi de Covid-19. Anisie a precizat că toți elevii din București vor avea tablete pentru a urma școala online.

Ministrul Educației a ținut o ședință cu inspectorii școlari pe situația echipamentelor tehnice pentru unitățile de învățământ. La nicio școală din Capitală nu ajunseseră până acum tabletele de la Inspectoratul Școlar al Municipiului București. Monica Anisie a mers la depozitul unde se află tabletele pentru elevi și a dat asigurări că vor fi distribuite joi în toate sectoarele.

Tabletele vor ajunge azi în toate sectoarele din municipiul București, a spus Ministrul Educației.  Întrebată de jurnaliști care este motivul pentru care Inspectoratul Școlar București a întârziat livrarea tabletelor, Anisie a spus că a fost o perioadă în care inspectorul școlar și alte persoane au fost în izolare sau în carantină, unii fiind bolnavi de COVID”.

Deja ai votat!