Marcel Ciolacu şi alţi colegi de partid au fost amendaţi după ce au sfidat măsurile anti-covid

Marcel Ciolacu și celelalte persoanele surprinse încălcând regulile de protecție sanitară impuse pe perioada pandemiei au primit amenzi în valoare de de 21.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a făcut declarații de presă, în urma apariției în spațiul public a unor fotografii cu Marcel Ciolacu, Mihai Tudose și alte nouă persoane la aceeași masă, într-un restaurant, fără a purta măști de protecție.

“La momentul sosirii poliţiştilor, au fost găsite șase persoane, trei în interior şi trei în exteriorul locaţiei. Trei dintre ele erau reprezentanţi ai operatorului economic şi s-a constatat că aceştia nu purtau mască de protecţie, în locurile în care acest lucru era obligatoriu, astfel că au fost sancţionate contravenţional.

Au fost efectuate verificări, în urma cărora au fost identificate toate persoanele care apar în imaginile din spaţiul public, acestea fiind sancţionate contravenţional, pentru că erau mai mult de 6 persoane la o masă. Reprezentantul operatorului economic a fost sancţionat, pentru neluarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. Cuantumul total al sancţiunilor este de 21.000 de lei. 

Facem precizarea că localitatea respectivă se află în scenariul verde”, a transmis Georgian Drăgan.
Deja ai votat!