Percheziții în București la mai mulți violatori care au abuzat minori

Mai mulți băieți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani ar fi fost violați de către trei bărbați. Poliția Bucureşti anunță că a făcut patru percheziții în acest caz, trei suspecți au fost duși la Poliție, iar doi au fost reținuți.

În perioada iulie-noiembrie 2020, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector-1, în baza unei sesizări din oficiu, au făcut investigații cu privire la un bărbat în vârstă de 56 ani, suspect de săvârșirea mai multor infracțiuni de viol, act sexual cu un minor și agresiune sexuală, fapte ce ar fi fost săvârșite asupra mai multor minori, proveniți dintr-o familie dezorganizată.

În timpul verificărilor au fost obținute date și indicii cu privire la alți doi bărbați, de 45 și respectiv 48 de ani, cercetările fiind extinse față de aceștia pentru act sexual cu un minor.

Astfel, joi au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele bărbaților, aceștia fiind depistați și conduși la sediul Poliției Sectorului 1 pentru cercetări.

Au fost identificate și ridicate mai multe medii de stocare, telefoane mobile și obiecte de îmbrăcăminte.

Deja ai votat!