Trei suspecţi reţinuţi în dosarul femeii omorâte și incendiate în Giurgiu

Trei suspecți au fost reținuți în cazul femeii ucise și incendiate, al cărei trup a fost găsit într-o valiză, pe un câmp din județul Giurgiu. Este vorba despre două femei și un bărbat, care au fost audiaţi marți seară, timp de mai multe ore.

Conform procurorilor din Giurgiu, victima practica prostituția și locuia împreună cu cei trei suspecți.

Mobilul crimei ar fi fost neînțelegerile apărute în locuință.

Procurorii spun că au identificat autoturismul cu care cadavrul femeii a fost dus pe câmpul pe care a fost abandonat. Vehiculul a fost ridicat și va fi supus unei expertize.

Principala probă care a dus la reținerea celor trei a fost obținută după ce au fost analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe marginea drumului. În imagini a fost surprinsă mașina în care a fost transportat geamantanul cu trupul femeii.

Astfel, a fost identificată mașina, iar apoi au fost găsiți și suspecții. Cei trei mai fuseseră audiați în acest dosar în care peste 100 de persoane au dat declarații după  comiterea faptei.

În acest dosar se fac cercetări pentru fapte de omor calificat și profanare de cadavre.

Pentru cei trei, procurorii vor face propunere de arestare preventivă, pe care o vor înainta judecătorilor.

Identitatea femeii a fost descoperită în baza de date a Poliției Române, unde se află datele tuturor celor implicați în dosarele penale. Acolo polițiștii au găsit amprentele acestei femei. Anchetatorii au oferit și o fotografie cu victima, care se numea Mihaela Sabina Mircea.

Deja ai votat!