Panică în urma unui incendiu la Spitalul CFR din Cluj

Un incendiu a izbucnit în această dimineață într-o baie din secția Interne a Spitalului CFR din Cluj-Napoca. Trei pacienți au fost evacuați, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

“La ora 6:43, în această dimineață, ISU Cluj a fost alertat prin apelul unic de urgență 112 pentru a interveni la un incendiu la Spitalul CFR din Cluj-Napoca. A intervenit detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu două autospeciale de stingere, o autospecială de lucru la înălțime și o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD. Incendiul s-a manifestat în toaleta Secției de Boli Interne de la etajul 1, a ars un corp de iluminat cu tuburi fluorescente. Pompierii militari au localizat incendiul în aproximativ un minut de la sosirea la locul evenimentului”. a declarat Ciprian Cornea, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj

În urma incendiului a fost inundat cu fum etajul 1 al corpului Interne. 3 pacienți au fost evacuați iar alții au fost relocați în saloane de către personalul medical.

”Din informațiile pe care le avem, rezultă că ar fi fost un număr de 11 pacienți pe acea secție. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incendiu” a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Întamplare vine în contextul în care o situaţie asemănătoare a avut loc cu câteva zile în urmă la Spitalul Județean Mavromati, Botoșani.

 

Deja ai votat!