joi, martie 28, 2024
AcasăNaționalMembrii Guvernului, vaccinați împotriva Covid-19 la Spitalul Militar din Capitală

Membrii Guvernului, vaccinați împotriva Covid-19 la Spitalul Militar din Capitală

Miniștrii cabinetului Cîțu se vaccinează împotriva COVID-19 în această dimineață, la Spitalul Militar Central din Capitală. Primii imunizați au fost vicepremierii Dan Barna și Kelemen Hunor, dar și miniștrii Finanțelor și Internelor, care au făcut declarații la ieșire.

Membrii executivului au fost programați câte patru, la intervale de 20 de minute. Ultimii sunt programați la ora 11 și 30 de minute.

Declarațiile membrilor Guvernului după vaccinare

Vaccinarea este singura cale prin care putem să ieșim din logica pandemiei, spune vicepremierul Dan Barna după ce s-a vaccinat.

„Pentru ca România să reintre într-o logică firească și într-o logică de sănătate publică, recomand tuturor să se înscrie și să meargă să se vaccineze. E singura cale prin care putem să ieșim din logica pandemiei. Vaccinul e sigur, vaccinul e necesar”, a spus Dan Barna.

Celălalt vicepremier, Kelemen Hunor, a declarat că prin vaccinare România poate depăși această etapă a pandemiei.

„Încet-încet putem reveni la viața noastră normală, de aceea recomand tuturor să meargă la vaccinare. Nu există niciun pericol. E un vaccin modern, de tip nou”, a mai spus Kelemen Hunor.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a afirmat că s-a vaccinat „având un sentiment de încredere în știință, încredere că suntem pe drumul cel bun”.

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat deja anti-COVID sâmbătă, tot la Spitalul Militar.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...