Copac prăbuşit peste o maşină în mers. Femeia de la volan a fost resuscitată

O femeie este în stare gravă după ce mașina în care se afla a fost izbită în mers de un copac care a căzut pe un drum național din județul Suceava. În autoturism se mai aflau soțul și doi copii.

Bărbatul și cei doi copii au scăpat teferi, au reușit să iasă, dar femeia a rămas încarcerată și este în prezent resuscitată, după ce a fost extrasă din vehicul de pompieri în stare de inconștiență. La fața locului a fost trimis un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Incidentul s-a petrecut joi pe DN17, în timp ce autoturismul era în mers, pe raza localității Iacobeni din județul Suceava. Femeia era pasageră și se afla în dreapta.

Județul Suceava este vizat de un cod portocaliu de vânt, însă nu este clar dacă arborele a căzut din cauza rafalelor, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt la ISU Suceava. Este un copac masiv, bătrân și este singurul doborât în zona, a explicat reprezentantul ISU. Un alt copac a căzut la Gura Humorului, dar și acolo solul este moale, deci se poate vorbi despre un cumul de factori, nu este numai vântul de vină, a explicat Alin Găleată.

Deja ai votat!