Chelnerița angajată inginer la Apele Române și-a dat demisia

Fosta chelneriță angajată inginer la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad și-a dat demisia, potrivit jurnaliștilor Recorder, care au adus cazul în atenția opiniei publice. Inginerul Gabi Musteață, cel care a fost sursa dezvăluirilor și al cărui post a fost desființat, va da în judecată compania.

„Potrivit surselor noastre, fosta chelneriță angajată inginer la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad și-a dat demisia după apariția materialului Recorder.

Gabi Musteață, inginerul care s-a opus angajărilor politice și a avut curaj să vorbească despre acest flagel, a plecat și el din instituție după ce postul i-a fost desființat. Ieri a fost ultima lui zi de muncă, fiind somat să predea cheia de la birou și laptopul de serviciu cel târziu până în ora 15.30. Acum speră să își câștige dreptatea în instanță, după ce a contestat desființarea subită a postului pe care îl ocupa.

În ciuda declarațiilor publice ale membrilor de la vârful Guvernului, care au promis că vor face dreptate la Apele Române, nimeni nu a încercat să îl păstreze în sistem pe Gabi Musteață, un inginer cu 25 de ani de experiență”, arată Recorder într-o postare pe facebook.

Jurnaliștii mai susțin că directorul Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad, Petru Avram, care e vicepreședinte al PNL Iași a decis angajarea unor avocați din Iași pentru procesul cu Gabi Musteață, deși instituția are proprie direcție juridică. Directorul liberal spune că a angajat avocați pe banii instituției deoarece proprii juriști „sunt ocupați”

Deja ai votat!