Anchetă la Institutul Marius Nasta

Polițiștii bucureșteni fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat duminică seara la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta. Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Poliția a deschis o anchetă care va analiza incidentul de la Institutul Marius Nasta.

Cu privire la situația înregistrată în seara de 21 februarie la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Secția 18 Poliție efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept, a contextului în care s-a produs evenimentul, au anunțat reprezentanții Poliției.
Incidentul a avut loc duminică seara la Institutul Marius Nasta din București. Conducerea instituției a vorbit despre o flacără și fum care au apărut la ventilatorul de pe unitatea mobilă ATI din curte. În interior se aflau șapte pacienți cu forme severe ale Covid 19, ventilați non-invaziv. Pacienții nu au fost în pericol și ulterior au fost mutați în secții ale spitalului, a precizat conducerea Institutului Marius Nasta.
Unitatea mobilă a fost adusă la Marius Nasta în luna octombrie, iar săptămâna trecută a fost închisă pentru verificări.
Deja ai votat!