ITM anchetează cazul morţilor de la Onești: angajații NU aveau ce căuta în acel apartament

ITM face anchetă la Onești, după ce a aflat că angajații care au fost uciși de un bărbat în apartamentul pe care care criminalul îl pierduse în favoarea unei companii, nu aveau ce căuta acolo. Cei doi bărbați erau electricieni și nu aveau în fișa postului desfășurarea de activități în afara Complexului Chimic la care munceau, anunță România TV.

Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, și Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani, verificau instalația electrică a apartamentului în momentul în care Gheorghe Moroșan i-a sechestrat și apoi i-a ucis, conform Mediafax.

Bogdan Bănică, președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, a postat, pe site-ul său, cine sunt victimele agresorului din Onești.

Este vorba de doi electricieni, Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, respectiv de Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani.

„Cei doi electricieni au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie electrică. Silviu rămăsese orfan de mamă de la vârsta de 3 ani, fiind crescut doar de tată și de fratele său mai mare”, spune Bogdan Bănică.

Primăria Oneşti au anunţat, marţi, că se va vota în Consiliul Local un proiect de acordare a unor ajutoare de urgenţă pentru familiile celor doi bărbați decedați.

Deja ai votat!