sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăNaționalÎncă un incendiu în incinta unui spital din România

Încă un incendiu în incinta unui spital din România

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienților, dar a fost oprit curentul în clădirea administrativă și în policlinică.

Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit cu două autospeciale, miercuri, cu puțin înainte de ora 8.00 la un incendiu care a izbucnit la elemente din tabloul pentru siguranțe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej.

Pompierii au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă și câteva elemente ale tabloului de siguranță topite.

A fost întreruptă alimentarea cu energie a punctului de transformare și s-a acționat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor, iar concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătățile punctului de transformare.

„Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare, alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile. A fost sistată parțial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative și policlinica spitalului”, spun reprezentanții ISU Cluj.

Din primele cercetări, evenimentul s-a produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile punctului de transformare.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.3 ° C
5.6 °
3.3 °
98 %
2.1kmh
99 %
sâm
5 °
Dum
4 °
lun
3 °
mar
4 °
mie
4 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei care știau că vine zăpada s-au răsturnat înainte, preventiv, că iarna nu-i ca vara.

EDITORIAL

Botoșăneanul Marius Budăi a anunțat mândru că a reușit să rezolve cu pensiile. După mărirea de doar 12.5%, Budăi declară senin că nu a...

GÂNDUL ZILEI

Aș putea, de bună seamă, Să-l ajung pe Păstorel Însă nu la epigramă, Poate doar la … Ottonel -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...