Prezentatoare TV atacată în timp ce era în direct

0
SURSA FOTO: CAPTURA ANTENA1

Un incident şocant a avut loc astăzi în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena1. Prezenatoarea show-ului, Mirela Vaida, a fost atacată de o femeie care a pătruns în platou complet dezbrăcată. Femeia a aruncat cu un bolovan spre Mirela Vaida, în timp ce striga „Dă-mi banii”.

Emisiunea a fost oprită pentru câteva minute, iar producătorii au chemat Poliţia şi Ambulanţa. La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a spus că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi a susținut că în ultima perioadă ar fi primit ameninţări de la o persoană care s-ar fi recomandat Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără în fața metroului.

„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări, inclusiv pe Facebook și pe Youtube, de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune <<vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor>>. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Vaida.

Atacatoarea a fost identificată 

Între timp, poliţiştii au reuşit să o identifice pe femeia care a agresat-o pe Mirela Vaida. Este vorba despre o femeie din judeţul Iaşi.

Deja ai votat!
se încarcă...