Un polițist a fost înjunghiat în curtea secţiei. Agresiunea a fost transmisă live pe Facebook

0

Caz șocant în București, noaptea trecută. Un bărbat de 28 de ani a transmis live pe Facebook momentul în care a înjunghiat un polițist, chiar în fața unei secții din capitală.

Agresorul a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității. În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat.

Atacatorul a filmat tot evenimentul și făcea „live” pe Facebook. Sindicatul Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual a publicat întreaga filmare din care se vede că bărbatul este nervos și merge țintit spre polițist.

„POLIȚIST=PROFESIE DE MARE RISC! Slăbirea autorității instituțiilor de aplicare a legii, în speța de față, a Poliției, prin varii moduri, conduce la comportamente violente din partea „bombardierilor””, au spus reprezentanții Sindicatului Național al Polițiștilor.

Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Cel în cauză se află in custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani.

Bărbatul, care ar avea afecțiuni psihice, a arătat în filmare arma alba folosită, iar în clip se vede cum este întâmpinat de agent, care după doar câteva secunde strigă după ajutor.

Polițistul a fost rănit superficial și nu a rămas internat.

Deja ai votat!
se încarcă...