Camion lovit de două trenuri, în județul Vaslui. O femeie a fost rănită

0

O pasageră dintr-un tren a fost rănită în joi dimineață după ce garnitura a lovit un camion rămas blocat pe calea ferată. Accidentul a avut loc în apropierea localității Roșiești din Vaslui. Potrivit primelor informații, camionul a fost lovit inițial de un tren de marfă, apoi, la numai câteva minute distanță, de un tren de călători.

O femeie care se afla în trenul de pasageri a fost rănită, fiind în stare de conştienţă, suferind un traumatism cranio-cerebral minor.

„Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea şi două ambulanţe SMURD tip B2, încadrate cu echipaje, la un accident produs la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roşieşti. La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă tip C aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. Din primele informaţii, autovehiculul de mare tonaj a fost lovit de două garnituri de tren”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, citat de Agerpres.

Incidentul a avut loc la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roşieşti, judeţul Vaslui.

Trenul de călători care a lovit camionul circula pe ruta Iaşi – Bârlad, însă și ruta Galaţi – Cluj-Napoca a fost afectată.

Foto ISU

Deja ai votat!