Românii au prăbuşit pe Google Maps ratingul castelului ce aparține prințului acuzat că a ucis un urs în România

Castelul Riegersburg, ce aparține familiei prințului Emanuel von und zu Liechtenstein, acuzat că l-a ucis pe ursul Arthur, a fost luat cu asalt de români, pe Google Maps. Potrivit europafm.ro, oamenii au oferit o singură stea castelului, cel mai mic rating cu putință, ca urmare a scandalului apărut în spațiul public, astfel că, la momentul transmiterii acestei informații, ratingul castelului a ajuns la 1,9 și continuă să scadă.

După cum se poate vedea de pe pagina de Google Maps a Castelului Riegersburg, ratingurile sunt date de români, iar multe dintre ele conțin și câte o referire la ursul Arthur.

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein le-a oferit jurnaliștilor de la Blick prima reacție după scandalul izbucnit în România. „Personal, nu vreau să mă implic în niciun fel în discuție”, a declarat prințul.

Potrivit ministerului Mediului, Barna Tanczos, prințul avea un permis de intevenție, dar pentru un alt urs, considerat problematic, unul care era, de altfel, mult mai mic. Ancheta va stabili dacă ursul eliminat este cel pentru care s-a primit derogarea, spune ministrul.

Arthur era, însă, de trofeu. Dintr-un maxim de 600, marele urs brun ucis avea 593 de puncte.

Deja ai votat!