Zeci de milioane de lei epuizaţi în jumătate de oră la Rabla pentru electrocasnice

Ce-a de-a doua etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice, în care s-au generat voucherele cu reduceri pentru tablete, laptopuri și televizoare, s-a încheiat la doar câteva zeci de minute după ce a început. Astfel, cei 30 de milioane de lei alocați de Administrația Fondului pentru Mediu s-a epuizat în doar 35 de minute după ce ora de debut a acestei etape a fost 10:00.

Etapa de selecție a voucherelor pentru tablete, televizoare și laptopuri putea dura până la data de 17.06.2021 ora 23:59, dar cum stocurile s-au epuizat, cei interesați pot aștepta a treia etapă din program în care se vor genera voucherele pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoarele. Această etapă va debuta pe 18 iunie, la ora 10:00 și ar trebui să dureze până pe 1 iulie, sau până la epuizarea findurilor disponibile.

Valoarea voucherelor în a treia etapă sunt următoarele:

– 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++

400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++;

– 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an;

Pentru uscătoarele de rufe se poate preda la schimb orice echipament vechi inclus în program. Pentru aparatele de aer condiționat și aspiratoare se vor da la schimb echipamente din aceeași categorie.

Deja ai votat!