Enoriaşi sfătuiţi de stareţul unei mănăstiri să nu se vaccineze. Acesta le-a spus oamenilor că „le vor creşte solzi ca la peşte” dacă se imunizează

În încercarea de a-i convinge pe enoriași să nu se vaccineze, starețul unei mănăstiri din Neamț le-a spus acestora că administrarea serului va favoriza apariția solzilor pe corpul uman. Predica halucinantă a starețului a fost filmată şi a devenit virală pe o rețea de socializare.

„După vaccinare după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală pielea oamenilor se va umple de solzi ca la pești. Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli mortale care va afecta sistemul imunitar”, le-a spus preotul enoriașilor.

Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a oferit, în exclusivitate pentru Digi FM, o reacție în cazul starețului din Neamț. „Faptul ca există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareț, care, departe de lumea reală a informației medicale, nu împărtășesc această poziție normală, rațională, poziție care nu are și nu poate avea nici o conotație religioasă sau teologică, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora”, a declarat Vasile Bănescu.

Deja ai votat!