Spadasina Ana Maria Popescu, critici dure către ministrul Sportului Eduard Novak

Spadasina Ana Maria Popescu l-a înfruntat marți pe ministrul Tineretului și Sportului Eduard Novak pe aeroport, la revenirea în țară de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, relatează G4Media. „Credeam că mă așteptați cu cecul de 5 milioane de lei, dar nu-i problemă că mai avem timp să mi-l dați și să facem o sală nouă pentru copiii aceia”, a spus ea ministrului. Ana-Maria Popescu a câștigat medalia de argint, după ce a pierdut cu dramatism medalia de aur de la proba de spadă la Jocurile Olimpice. Aceasta este prima medalie pentru România la JO de la Tokyo.

Sportiva a ținut să-i dea direct o replică ministrului Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, care era de față la aeroportul Otopeni pentru a-i înmâna diploma de merit. Îmi doresc foarte mult să ajungeti dvs la Tokyo și să luati aurul pe care eu am fost în stare sa-l iau.”i-a spus Ana Maria Popescu lui Eduard Novak care o privea de la câtiva metri distanță.

Spadasina a arătat astfel că s-a simțit lezată de o remarcă din urmă cu două zile de-ale ministrului în care a spus că sportiva nu ar fi luat medalia de aur la JO de la Tokyo nici dacă bugetul federaţiei de scrimă ar fi fost mai mare cu 5 milioane de lei.

Deja ai votat!