Ciolacu: „PSD intră la guvernare doar dacă dă premierul”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți seară, la România TV, că este exclus ca social-democrații să susțină un guvern minoritar format doar din miniștri ai Partidului Național Liberal.

Ciolacu a transmis, de asemenea, că PSD va intra la guvernare într-un viitor Executiv, care ar putea să urmeze dacă moțiunea USRPLUS și AUR va fi votată în Parlament, cu o condiție obligatorie, aceea ca social-democrații să dea viitorul premier.

Întrebat fiind de ce nu ”dărâmă” Guvernul Cîțu, Ciolacu a spus că opoziția ”trebuie să construiască”, dar a și subliniat că PSD va vota moțiunea de cenzură dacă va ajunge în Parlament. Marcel Ciolacu a mai infirmat acuzațiile de blat între PNL și PSD spunând că social-democrații nu au de ce să se implice în scandalul dintre liberali și USRPLUS, numind ultimele acțiuni ale acestora ”circ” și ”cacealma”.

Ciolacu a spus despre Alianța pentru Unirea Românilor că ”a întins o cursă” celor de la USRPLUS pe care i-a determinat să se asocieze cu un partid despre care spuneau că e extremist: ”Îi felicit pe cei de la AUR pentru ce cursă au întins celor de la USR”, a mai transmis Marcel Ciolacu, marți seară, la România TV.

Deja ai votat!