O aberație marca Șoșoacă stârnește hohote de râs: Legătura dintre vaccin și sterilitatea pe trei generații

Realizatorii emisiunii „Buna, Romania” de la B1 TV s-au amuzat copios pe seama unor noi declaratii ale senatoarei Diana Sosoaca legate de vaccinarea impotriva coronavirusului.

Senatoarea de Iași a declarat la o emisiune a Adrianei Bahmuțanu că „Se modifica genomul uman, ceea ce inseamna ca se modifica structura voastra. Va scurteaza viata. Nu mai vorbim ca la acest moment sunt cercetatori care spun ca ca dau sterilitate pe trei generatii”, in timp ce Bahmuteanu aproba din cap: „Da”.

Urmatoarea intrebare logica este cum apare a doua generatie, daca prima este sterila?

„Stimate coleg, cum se poate da sterilitate pe trei generatii? Pai cum ajungi la a treia generatie daca iti da sterilitate? N-o sa mai poti face copii si nici copiii copiilor tai nu vor face copii si nici copiii copiilor copiilor tai nu vor face copii. Cum functioneaza mai acest transfer de sterilitate din generatie in generatie?”, s-a distrat unul dintre realizatorii emisiunii de la B1 TV.

Romania a inregistrat marti un record absolut in privinta numarului de imbolnaviri in 24 de ore, fiind raportate peste 11.000 de noi cazuri. Romania a ajuns astfel pe locul 4 in lume in privinta infectarilor.

Deja ai votat!