joi, iulie 18, 2024
AcasăNaționalAmendă pentru un lup crescut în loc de câine

Amendă pentru un lup crescut în loc de câine

Un bărbat din comuna suceveană Straja s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei pentru că în padocul în care sunt închiși, de obicei câinii, omul avea un animal sălbatic. Mai exact, în țarcul respectiv creștea o femelă de lup, relatează Monitorul de Suceava.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Polițiștii din Vicovu de Sus au mers în control în baza unei sesizări depusă de o persoană, iar bărbatul vizat a recunoscut că într-adevăr crește un lup.

Omul le-a povestit polițiștilor că în urmă cu doi ani a cumpărat de la o persoană necunoscută puiul de lup, pe care l-a crescut și îngrijit în tot acest timp. Pentru că nu avea dreptul să dețină animale sălbatice, bărbatul a fost sancționat.

Polițiștii spun că au încercat să dea de reprezentanții Gărzii de Mediu Suceava pentru ca aceștia să ia măsurile legale, respectiv trimiterea lupoaicei la o grădină zoologică. Pentru că reprezentanții Gărzii de Mediu nu au putut fi contactați, lupoaica a rămas în continuare în custodia celui care a crescut-o în ultimii doi ani.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
30.6 ° C
30.6 °
30.5 °
50 %
3.5kmh
100 %
joi
29 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...