Mugur Mihăescu, infectat cu Omicron, anunță că e vaccinat anti COVID

Actorul Mugur Mihăescu, care a ieșit în evidență în ultima perioadă prin pozițiile sale anti-pandemie și care a mers și la proteste împotriva restricțiilor, a anunțat că a fost infectat cu COVID-19. Cu această ocazie, a admis și că este vaccinat.

„E o formă ușoară, probabil varianta Omicron. Din Spania l-am luat. Prietenii mei au avut aceleași simptome și le-au trecut în patru zile”, a declarat Mugur Mihăescu, potrivit protv.ro.

Actorul, care s-a izolat imediat după ce a aflat că este infectat, spune că este vaccinat, la fel și membrii familiei sale, care între timp s-au îmbolnăvit și ei, după un revelion petrecut în Spania.

„Suntem vaccinați, și eu și familia mea, dar să fim clari: vaccinul nu oferă imunitate. E un cuvânt aiurea. Iar la Omicron, nu te ferește nici 1%”, a adăugat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu este cunoscut pentru personajele “Garcea” și “Leana”. În 2021, a făcut pe contul personal de Facebook live-uri în care a desființat măsurile anti-pandemice, inclusiv vaccinurile contra COVID și a participat la protestele contra restricțiilor luate de autorități.

Mugur Mihăescu spune că nici una dintre luările de poziție și declarațiile lui nu au fost anti-vaccin, ci doar contra politicilor guvernului.

Poziția asta a fost adoptată dealtfel de mai toți activiștii gen Dana Budeanu, Dan Bitman și alții, după valul uriaș de decese care a avut loc în România în această toamnă.

Deja ai votat!