marți, octombrie 3, 2023
AcasăNaționalSindicaliștii din penitenciare, iritați de acțiunile ministrului Marius Budăi

Sindicaliștii din penitenciare, iritați de acțiunile ministrului Marius Budăi

Ultimele acțiuni ale ministrului Muncii, botoșăneanul Marius Budai, i-a iritat pe sindicaliștii din Administrația Națională a Penitenciarelor, care, în replică, vor organiza un protest. Liderii FSANP consideră că acțiunile lui Marius Budăi sunt doar de imagine.

Potrivit unui comunicat emis de Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) liderii au transmis că, prin discursul politicianisto-sindicalist rostit în fața protestatarilor din Piața Victoriei, în data de 06.04.2022, Ministrul Muncii, devine, alături de ministrul Bode de la Interne, co-autor la trădarea și amăgirea românilor, printre care se numără și polițiștii, militarii și polițiștii de penitenciare.

„Purtarea tricoului negru cu înscris care a făcut aluzie la renegocierea procentului din PIB care ar conduce la creșterea pensiilor românilor este un alt episod al mascaradei politice în formă continuată.

Miniștrii PSD și PNL joacă rolul opoziției, ca strategie de a induce în eroare cetățenii, cărora le vând într-un stil nemaivăzut de viclean iluzia unei bunăstări care, în realitate, nu va veni. În realitate, PNL și PSD nu își doresc creșterea salariilor și pensiilor românilor în anul 2022″, se arată în comunicatul emis de FSNAP.

Tot în comunicatul emis de instituție, reprezentanții FSNAP, au transmis că Marius Budăi, devine, alături de ministrul Lucian Bode de la Interne, co-autor la trădarea și amăgirea românilor, printre care se numără și polițiștii, militarii și polițiștii de penitenciare.

Apel către organizațiile din sectorul de apărare

De asemenea, liderii FSANP fac apel către toate celelalte organizații din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională să se unească și, în cel mai scurt timp posibil, să iasă în stradă în fața sediilor centrale ale partidelor politice care formează coaliția de guvernare (PNL-PSD-UDMR).

Sindicaliștii Blocului Național Sindical au protestat, miercuri, în Piața Victoriei, cerând măsuri pentru atenuarea efectelor războiului din Ucraina și ale crizei energetice și alimentare, precum și negocierea salariilor. Ministrul Muncii, Marius Budăi, le-a cerut să îi fie parteneri în implementarea reformelor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
10.6 ° C
10.6 °
8.4 °
68 %
1.3kmh
10 %
mar
24 °
mie
23 °
joi
21 °
vin
19 °
sâm
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De asta e bine că vin alegeri, mai vezi asfalt, drumuri fără gropi.

EDITORIAL

A trecut mai bine de o lună de când premierul Ciolacu anunța pe pagina personală faptul că Legea Anastasia a intrat în vigoare. Așa...

EPIGRAMA ZILEI

Ismail, făcut grill Podul Kerci, făcut terci!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

Extraordinara Sydney Sweeney (din Euforia) e o mare descoperire în acest rol! Filmul va rula în avanpremieră la Happy Cinema din 4 octombrie.

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...