joi, iulie 18, 2024
AcasăNaționalPoliţişti cu averi nejustificate, depistaţi de Agenţia Naţională de Integritate

Poliţişti cu averi nejustificate, depistaţi de Agenţia Naţională de Integritate

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cazul a 4 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

În cazul lui Ciprian Decan, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 111.593 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către DECEAN CIPRIAN, în perioada exercitării funcției publice.

A fost sesizată Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Alba Iulia, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările.

În cazul lui Gheorghe Butur, funcționar public cu statut special – agent de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj – Poliția Mun. Gherla, Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 454.614 Lei între averea dobândită și veniturile realizate, fiind sesizată Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj.

Fostul Inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Constantin Dancu, nu poate justifica o diferență în cuantum de 344.132 Lei între averea dobândită și veniturile realizate.

Un poliţist local, Ion Doinel Lefter, funcționar public în cadrul Poliției Locale Sector 2 Bucureşti, nu poate justifica o diferenţă de 445.632,3 Lei între averea dobândită și veniturile realizate.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
30.6 ° C
30.6 °
30.5 °
50 %
3.5kmh
100 %
joi
29 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...