vineri, septembrie 30, 2022
AcasăNaționalBătaie între directoare după o numire politică

Bătaie între directoare după o numire politică

Directorul general și directorul economic al DSP Ialomița s-au bătut într-un birou din cadrul insituției, fiind nevoie de intervenția poliției pentru a se calma conflictul, anunță Independent Online.

Deși inițial s-a precizat că directoarea economică a fost bătută de directoarea generală, aceasta din urmă a precizat că ea a fost cea care a sunat la 112.

„Eu am fost cea care a sunat la 112. Pur și simplu m-am trezit cu domnișoara Denisa în birou. M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. M-am speriat foarte tare. Merg la spital să-mi iau tensiunea!”, a declarat Marinela Radu, șefa DSP Ialomița.

Conflictul s-a produs miercuri, 10 august, și ar fi pornit de la unele acte ce ar fi urmat să fie semnate de directorul general. Funcționarii instituției susțin, conform Independent Online, că între cele două exista un conflict deschis de mai mult timp. La fața locului au fost chemați și polițiștii, în urma unui apel la 112.

Polițiștii le-au audiat la sediul DSP Ialomița atât pe Marinela Radu, cât și pe Denisa Ioniță, fiind deschis și un dosar penal.

Marinela Radu a ajuns la șefia DSP Ialomița în urmă cu cinci luni, ca rezultat al unei înțelegeri politice, fiind susținută de PSD Ialomița. Ea l-a înlocuit pe Dan Noel, pe care l-a lăsat fără funcție, desființându-i postul, imediat după numirea în fruntea instituției. La rândul său, Dan Noel a depus o plângere penală pe numele Marinelei Radu.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
12.3 ° C
17.6 °
12.2 °
86 %
2.1kmh
32 %
vin
24 °
sâm
27 °
Dum
17 °
lun
17 °
mar
12 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Pentru că șoferii continuă să nu respecte indicatoarele rutiere, s-a trecut la următorul nivel.

EDITORIAL

Timpul ne face mereu surprize, dar nu toate îmbucurătoare. Iată, acum ne-a adus vestea tristă, logic posibilă, dar mereu neașteptată și cutremurătoare în cazul...

GÂNDUL ZILEI

Eminescologii toți Au dileme foarte mari: Oare plopii fără soț Or fi fost … celibatari? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...