vineri, aprilie 19, 2024
AcasăNaționalDeputat PSD exclus din partid. Este acuzat că ar fi întreţinut relaţii...

Deputat PSD exclus din partid. Este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor

PSD a anunţat, sâmbătă seară, excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. Surse citate de Ştirile ProTV susţin că măsura a fost luată pentru că deputatul a fost implicat într-un scandal legat de „fapte reprobabile cu un minor”.

Decizia luată de conducerea PSD a fost anunţată pe Facebook. „De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”, se mai arată în comunicatul PSD.

Măsura a fost luată după ce conducerea PSD a aflat că deputatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor. Potrivit surselor citate de Știrile Pro TV, Bălășoiu ar fi implicat într-un scandal legat de „fapte reprobabile cu un minor”.

„Nu are ce căuta așa ceva în partid”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a aflat despre acest incident și a decis să-l dea afară din partid pe Bălășoiu „în secunda doi”. „L-a exclus direct, fără discuții. Nu are ce căuta așa ceva în partid”, au mai spus sursele citate.

Contactat de Gândul, care a publicat mai multe imagini cu deputatul stând gol pe o canapea alături de un tânăr, Aurel Bălăşoiu a negat că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor.

Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă!”, a spus Bălăşoiu.

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunţat pe Facebook că a decis retragerea medaliei „Câmpulung 500” decernată deputatului PSD Aurel Bălășoiu anul acesta, cu ocazia festivității oficiale „Zilele Câmpulungului” de anul acesta. „Motivul: scandalul sexual în care este implicat acesta. Medaliile de aur ale Câmpulungului reprezintă onoare și recunoaștere. Deputatul PSD nu o merită. Așa că va trebui să o înapoieze”, a scris Elena Lasconi.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților, deputatul Aurel Bălășoiu este căsătorit și absolvent al Facultății de Teologie din Universitatea Pitești, județul Argeș. Acesta a fost primar, vreme de mai multe mandate, al comunei Rociu din județul Argeș.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
9.4 ° C
10.5 °
8.9 °
47 %
4.2kmh
25 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
10 °
mar
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...