vineri, martie 24, 2023
AcasăNaționalPesedistă fostă angajată la un salon de masaj, propusă la șefia Șantierului...

Pesedistă fostă angajată la un salon de masaj, propusă la șefia Șantierului Naval 2 Mai

O pesedistă din Călărași, care a lucrat la un salon de masaj, a fost propusă la șefia Șantierului Naval 2 Mai.

Potrivit Replica de Constanța, Marinela Voivozeanu, este angajată a Consiliului Județean Călărași și este șefa femeilor social democrate din Călărași. Din declarația de avere reiese că Marinela Voivozeanu nu deține nici un fel de bunuri – casă, mașină sau conturi de peste 5.000 de euro – în 2021 a câștigat circa 4.500 de lei pe lună de la CJ Călărași și are un copil în întreținere.

Marinela Voivozeanu ar fi absolvit „recent” o facultate locală, „Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Călărași”.

Dată afară de la salon

Până să fie angajată la Consiliul Județean Călărași, în decembrie 2017, Marinela Voivozeanu a lucrat la un salon de masaj din Călărași, la recepție.

Salonul aparține unei membre a PNL deși, la acea vreme, aceasta din urmă nu avea prea mult contact cu politica. ”Eu nu prea stăteam la salon… M-au sunat clientele și mi-au spus. Când am aflat, i-am cerut explicații, dar nu a mai venit la salon, invocând anumite motive. Am concediat-o”, a declarat pentru Replica de Constanţa fosta șefă a Marinelei Voivozeanu.

În doar câteva luni, Marinela Voivozeanu a fost propulsată pe trei funcții. Astfel, din purtător de cuvânt al Consiliului Județean Călărași a ajuns șefa Organizației Femeilor Social democrate, funcție pentru care a candidat încurajată și susținută fiind de șeful ei Vasile Iliuță, președintele PSD și șeful CJ Călărași.

În decembrie 2022, după ce a absolvit facultatea Marinela Voivozeanu a fost numită managerul Bibliotecii Județene Călărași. Acum, aceasta este pe punctul de a ajunge în conducerea Șantierului 2 Mai, fiind propusă de ministrul Economiei, Florin Spătaru, membru PSD.

Şeful CJ Călărași a fost trimis în judecată, în 2021, pentru abuz în serviciu, fals intelectual în formă continuată și șantaj.

Funcţie vacantată în CA după o demisie

Şantierul Naval 2 Mai Mangalia a anunţat la 12 ianuarie, la Bursă, că Dan Constantin Dobrea şi-a dat demisia din funcţia de membru şi preşedinte al Consiliului de Administratie (CA) al societăţii, începând cu data de 9 ianuarie.

În aceste condiţii, societatea a început procedurile pentru numirea unui nou membru şi preşedinte CA.

Damen Shipyards Group a preluat pachetul majoritar de la coreenii de la Daewoo şi au cesionat 2% statului român, astfel încât Ministerul Economiei, prin şantierul Naval 2 Mai Mangalia SA, a ajuns să controleze un pachet de 51%.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
11.8 ° C
12.6 °
8.9 °
71 %
1.4kmh
79 %
vin
20 °
sâm
19 °
Dum
14 °
lun
18 °
mar
3 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La Urgențele renovate îți trebuie psihic tare. Numai vezi lumina aia și îți vine să fugi acasă.

EDITORIAL

Acum ceva vreme stăteam la taclale cu un cunoscut. Și, în timp ce discutam de-ale noastre, prezentatoarea de la televizor a dat de știre...

EPIGRAMA ZILEI

Privind poporul ca pe-un tot, Două treimi a stat acasă Iar una a ieșit la vot Că doar primise plasă...   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...