duminică, septembrie 24, 2023
AcasăNaționalDragoş Pătraru retrage Starea Naţiei de la Prima TV

Dragoş Pătraru retrage Starea Naţiei de la Prima TV

Emisiunea „Starea Naţiei” iese din grila Prima TV, după cinci ani de difuzare continuă.

Anunțul a fost făcut miercuri seară de realizatorul emisiunii, Dragoş Pătraru, care a explicat motivele din spatele deciziei într-un videoclip publicat pe YouTube și preluat de Pagina de Media. 

„Dincolo de frecuşurile inerente, inclusiv editoriale, care-s normale, mai ales în cazul unei emisiuni care-şi ia toată libertatea posibilă şi uneori chiar mai mult decât atât, am decis să scoatem emisiunea de la TV”, spune Dragoş Pătraru într-un clip publicat pe youtube.

Acesta a spus că principalul motiv pentru rezilierea contractului a fost neplata. „Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta. Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine. Decizia e luată de ceva timp, am încercat până în ultimul moment să negociem, să rezolvăm cumva, nu s-a putut”, a spus Dragoş Pătraru.

Emisiune continuată pe youtube

Acesta spune că despărţirea urma să aibă loc pe data de 13 aprilie. Chiar a pregătit un final pentru ediţia de atunci, dar până la urmă finalul acesta nu a mai fost dat pe post.

Dragoş Pătraru a anunţat şi ce umrează după acest pas. „Păi, veţi vedea începând de mâine. Emisiuni în fiecare zi, la liber, pe canalul nostru de youtube, dar şi pe celelalte platforme”, a spus acesta.

Prima TV este al patrulea post TV care a găzduit emisiunea lui Pătraru (care în februarie a împlinit 10 ani). Timp de cinci ani Starea Naţiei a fost la România TV, în perioada de început, apoi la TVR, Digi 24 şi a revenit la TVR în 2017, iar ultimii cinci au fost petrecuţi la Prima TV.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
19.2 ° C
20.6 °
18.2 °
85 %
2.2kmh
53 %
Dum
19 °
lun
29 °
mar
29 °
mie
28 °
joi
28 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când îți place prea tare ce scrie pe bord, nu mai are importanță unde parchezi.

EDITORIAL

M-am înfiorat ascultându-l pe Ciolacu, fantele de Buzău devenit prim – ministru, cum declamă pe sticlă: impozităm luxul și viciul și averea, scădem numărul...

EPIGRAMA ZILEI

Cred că are râie, vara Unei cunoștințe dragi C-o mănâncă subsuoara Din ... nădragi!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...