miercuri, iulie 24, 2024
AcasăNaționalColoane de mașini în punctele de trecere a frontierei

Coloane de mașini în punctele de trecere a frontierei

Punctele de trecere a frontierei Nădlac I şi Nădlac II sunt aglomerate sâmbătă dimineaţă la intrarea în ţară, la Nădlac II formându-se coloane de maşini care aşteaptă o oră şi pentru ieşirea spre Ungaria. Poliţia de frontieră le recomandă şoferilor de autoturisme să folosească şi alte puncte de trecere de pe graniţa de vest, transmite News.ro.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Conform aplicaţiei online a poliţiei de frontieră, sâmbătă dimineaţă autoturismele aşteaptă o oră pentru formalităţile vamale, atât la intrarea, cât şi la ieşirea din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Pe sensul de intrare sunt deschise şase artere rutiere pentru autoturisme, iar pe cel de ieşire sunt deschise patru. ,,Recomandare: pentru evitarea aglomerărilor puteţi folosi şi alte puncte de trecere a frontierei”, menţionează sursa citată.

Şi punctul de trecere a frontierei Nădlac l e aglomerat la intrarea în ţară, timpul mediu de aşteptare fiind de o oră, în timp ce la ieşire autoturismele aşteaptă 40 de minute.

Pe graniţa cu Bulgaria, la Giurgiu, autoturismele aşteaptă 50 de minute la ieşirea din ţară, la Vama Veche 40 de minute, în timp ce la Negru Vodă, Ostrov şi Calafat timpul mediu de aşteptare este de o jumătate de oră pentru ieşirea din ţară.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...