miercuri, iulie 17, 2024
AcasăNaționalRomânii nu se tem de rujeolă, o boală extrem de contagioasă și...

Românii nu se tem de rujeolă, o boală extrem de contagioasă și mortală

Românii nu se tem de rujeolă, deși este o boală extrem de contagioasă (un singur pacient poate infecta alte 20 de persoane) și mortală (1 din 50 de copii riscă să moară, dar este fatală și pentru adulți).

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Neîncrederea în medici și autorități, în general, este mai puternică decât frica pierderii propriilor copii. Credința într-un mit fals, demontat de zeci de specialiști din întreaga lume, este mai solidă decât spaima de sechelele cu care poate rămâne un sugar bolnav de rujeolă, de la orbire până la dereglări ireversibile ale creierului.

Minciunile spuse de politicieni ticăloși sunt mai eficiente decât toate argumentele aduse de experți cu zeci de ani de cercetări în spate.

Și peste toată această supă cu efecte devastatoare s-a turnat și o comunicare slabă din partea Ministerului Sănătății, care nu știe, de fapt, cui se adresează.

Materialul integral poate fi citit pe PRESShub.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.1 °
24.3 °
60 %
4.8kmh
100 %
mie
25 °
joi
34 °
vin
32 °
sâm
31 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe căldură vin la Cornișa și vizitatorii din țările vecine.

EDITORIAL

Zilnic, pe posturile de televiziune naționale ni se prezintă accidente de circulație, crime, violuri, distrugeri, toate având același numitor comun, consumul de droguri. Tot...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...