Shakira l-a refuzat pe Messi

0

Vedeta pop a refuzat invitaţia la nunta a starului mondial de la FC Barcelona, chiar dacă acesta este cel mai bun prieten al iubitului eu, Gerard Pique.

 

Shakira a refuzat invitaţia la nunta lui Lionel Messi, deşi iubitul artistei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, este cel mai bun prieten al lui Messi şi coechipierul acestuia la FC Barcelona, informează „The Sun”.

Fotbalistul argentinian urmează să se căsătorească în luna iunie, iar Shakira (40 de ani) figura pe lista de invitaţi.

Cu toate acestea, între cântăreaţa columbiană şi viitoarea mireasă, Antonella Roccuzzo, au existat întotdeauna relaţii reci, în condiţiile în care Antonella, 29 de ani, este bună prietenă cu fosta iubită a lui Pique, Nuria Tomás, încă dinainte ca fotbalistul să înceapă relaţia cu Shakira în 2010. „Shakira a refuzat invitaţia, invocând dificultăţi legate de program”, a declarat o sursă spaniolă, adăugând că divergenţele dintre cele două par insurmontabile.

Antonella şi-ar fi manifestat antipatia faţă de vedeta columbiană, atunci când nu ar fi făcut referire public la ziua ei pe social media luna trecută.

Nunta va avea loc pe 24 iunie, la aniversarea de 30 de ani a atacantului echipei FC Barcelona. Conform „Daily Mail”, din cauza Shakirei, nici Pique nu va participa la ceremonie.

Deja ai votat!