Experimente sexuale terminate la Urgenţe

0

Faptul că medicii din Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) se confruntă cu cazuri din cele mai ciudate din punct de vedere medical, şi nu numai, este deja un fapt ştiut. Cu toate acestea, oricât de pregătiţi ar fi, tot timpul apar situaţii care îi pun şi pe ei în posturi dificile. O astfel de situaţie a avut loc şi în weekendul care a trecut, după ce o femeie de 40 de ani, din Botoşani, a ajuns la spital acuzând dureri puternice în zona abdominală.

„Pacienta s-a prezentat în serviciul nostru puţin după miezul nopţii şi acuza dureri atât în partea din faţă, cât şi în zona rinichilor. A fost supusă unor seturi complete de analize şi investigaţii de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU.

Spre surpriza medicilor, toate analizele au ieşit în parametrii normali. În cele din urmă, spre dimineaţă, medicul chirurg, care a consultat-o de două ori, a decis să intre în sala de operaţii cu femeia, pentru că se temea de existenţa unei tumori ascunse. La auzul acestei decizii, ruşinată, femeia a oferit şi explicaţia pentru starea în care era.

„A spus că în acea seară făcuse dragoste cu soţul ei, care la un moment dat a dorit să încerce o poziţie mai dificilă, iar în acel moment a simţit durerea puternică. A făcut probabil o întindere musculară. Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a spus un asistent din cadrul UPU.

Medicii spun că tot mai des se confruntă cu astfel de cazuri, dar în special la fete de 18-20 de ani, unele care ajung la spital de mână cu mamele lor şi mai ales duminica dimineaţa. După ce în seara precedentă au ales să petreacă alături de iubiţii lor prin cluburi, cu alcool din belşug, acestea doresc să experimenteze în zona relaţiilor sexuale, însă ajung să aibă parte de o experienţă de neuitat la Urgenţe.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...