miercuri, iulie 17, 2024
AcasăPrima PaginăExperimente amoroase terminate la Urgenţe

Experimente amoroase terminate la Urgenţe

Faptul că medicii din Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) se confruntă cu cazuri din cele mai ciudate din punct de vedere medical, şi nu numai, este deja un fapt ştiut. Cu toate acestea, oricât de pregătiţi ar fi, tot timpul apar situaţii care îi pun şi pe ei în posturi dificile. O astfel de situaţie a avut loc şi în weekendul care a trecut, după ce o femeie de 40 de ani, din Botoşani, a ajuns la spital acuzând dureri puternice în zona abdominală.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Pacienta s-a prezentat în serviciul nostru puţin după miezul nopţii şi acuza dureri atât în partea din faţă, cât şi în zona rinichilor. A fost supusă unor seturi complete de analize şi investigaţii de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU.

Spre surpriza medicilor, toate analizele au ieşit în parametrii normali. În cele din urmă, spre dimineaţă, medicul chirurg, care a consultat-o de două ori, a decis să intre în sala de operaţii cu femeia, pentru că se temea de existenţa unei tumori ascunse. La auzul acestei decizii, ruşinată, femeia a oferit şi explicaţia pentru starea în care era.

„A spus că în acea seară făcuse dragoste cu soţul ei, care la un moment dat a dorit să încerce o poziţie mai dificilă, iar în acel moment a simţit durerea puternică. A făcut probabil o întindere musculară. Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a spus un asistent din cadrul UPU.

Medicii spun că tot mai des se confruntă cu astfel de cazuri, dar în special la fete de 18-20 de ani, unele care ajung la spital de mână cu mamele lor şi mai ales duminica dimineaţa. După ce în seara precedentă au ales să petreacă alături de iubiţii lor prin cluburi, cu alcool din belşug, acestea doresc să experimenteze în zona relaţiilor sexuale, însă ajung să aibă parte de o experienţă de neuitat la Urgenţe.

 

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
nori împrăștiați
33.6 ° C
34.9 °
33.6 °
15 %
1.4kmh
48 %
mie
39 °
joi
33 °
vin
33 °
sâm
31 °
Dum
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe căldură vin la Cornișa și vizitatorii din țările vecine.

EDITORIAL

Zilnic, pe posturile de televiziune naționale ni se prezintă accidente de circulație, crime, violuri, distrugeri, toate având același numitor comun, consumul de droguri. Tot...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...