spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăPrima PaginăMoş Crăciun vine la patinoar

Moş Crăciun vine la patinoar

Botoşaniul a intrat în atmosfera Sărbătorilor de iarnă. Un eveniment aşteptat cu emoţie de copiii din municipiu este întâlnirea cu Moş Crăciun. Acesta va fi prezent astăzi, pe esplanada Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”, începând cu ora 11.00. Bugetul pentru daruri a fost asigurat de municipalitatea botoşăneană, cu bani adunaţi din sponsorizări.

„Vom da cadouri tuturor copiiilor de la patinoar. Ce este în plus vom da copiilor de la spital sau la un centru de plasament”, a anunţat ieri primarul Cătălin Flutur. Edilul îl va ajuta pe Moş Crăciun la împărţit darurile.

 

Târgul de Crăciun se încheie cu spectacol

 

Astăzi se încheie şi Târgul de Crăciun, organizat de municipalitatea botoşăneană în perioada 13-23 decembrie. Comercianţii au făcut vânzări importante, deoarece mulţi botoşăneni au dorit să aibă pe masa de Crăciun bucate tradiţionale. Târgul de pe Pietonalul Unirii se va încheia cu un program specific sărbătorilor de iarnă susţinut de formaţii din Durneşti, aduse la Botoşani de apicultorul Iustin Marineac.

Programul va începe în jurul orei 11.00.

 

Săptămână sub semnul colindelor

 

Săptămâna care se încheie a stat sub semnul colindelor şi urărilor făcute de către cetele de colindători edililor botoşăneni. Ieri, la primărie au ajuns elevii de la Şcoala „Elena Rareş”, coordonaţi de profesorul Loredana Şuşter, elevi de la Şcoala 2 şi alte grupuri de tineri. Potrivit tradiţiei, colindătorii au primit câte un colac şi pachete cu dulciuri.

Tot ieri, primarul Cătălin Flutur a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia le-a urat botoşănenilor „Crăciun fericit, Sărbători liniştite, un an nou cu linişte şi mulţi, mulţi ani!”.

Slujitorii Bisericii îi îndeamnă pe botoşăneni ca în zilele de Crăciun să nu-i uite pe cei nevoiaşi, pentru că sărbătoare „trebuie să fie în orice casă de român”. „Crăciunul este sărbătoarea dragostei, a iubirii. Dragostea trebuie să se manifeste şi faţă de semenii noştri, faţă de cei oropsiţi, bolnavi, uitaţi, fiindcă Hristos spune că «dacă unuia dintre aceşti mici fraţi ai mei aţi făcut o faptă bună, mie mi-aţi făcut»”, a mai spus preotul Grigore Diaconu.

 

– Virginia CONSTANTINIU

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...