Raliu la beţie terminat în şanţ (video)

Şase victime ajunse la spital şi o maşină făcută praf. Acesta este bilanţul unei curse nebune făcute de mai mulţi tineri aflaţi într-un autoturism cu numere de înmatriculare de Franţa.

Aceştia se întorceau de la o petrecere, iar şoferul, de 20 de ani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cei şase, un minor, doi de 20, unul de 24, unul de 27 şi unul de 35 de ani, se aflau într-un autoturism Renault Espace cu care se deplasau pe drumul ce leagă Orăşeni Deal de Băiceni. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, în vârf de rampă, şoferul a pierdut controlul maşinii care a ajuns într-un şanţ de pe partea opusă a drumului, după care s-a dat peste cap şi a aterizat la aproape 20 de metri de locul impactului.

Unii dintre pasageri au ieşit singuri, alţii au fost pur şi simplu aruncaţi din maşină în momentul în care aceasta a aterizat pe cupolă. Nu mai puţin de trei ambulanţe au ajuns la faţa locului, preluând victimele şi acordându-le primul ajutor. „De la faţa locului au fost preluate trei victime, una refuzâd transportul la spital. Ceilalţi erau stabili din punct de vedere hemodinamic, prezentând contuzii şi traumatisme faciale. Una din persoane a fost proiectată prin geamul maşinii, prezentând şi o plagă frontală. Au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate, ulterior persoana de 27 de ani fiind direcţionată către Iaşi”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

La faţa locului au ajuns şi două echipaje de descarcerare şi trei de poliţie, salvatorii căutând şi alte victime în zăpadă cu lanternele, după ce au văzut că acestea erau la o distanţă apreciabilă una de alta prin zăpadă.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului, cel care a spus că se afla la volan recunoscând că a consumat băuturi alcoolice.

Deja ai votat!