marți, martie 19, 2024
AcasăPrima PaginăBărbat bătut de nevastă cu ceaunul

Bărbat bătut de nevastă cu ceaunul

Nu este Crăciun fără bătuţi şi băuţi, iar acest an nu a fost o excepţie. Botoşănenii au făcut ce au ştiut mai bine, iar zeci de beţivi şi agresaţi au ajuns la Urgenţe în ultimele zile. De la soţ bătut cu ceaunul în cap de soţie, până la bâte şi pumni împărţiţi cu simţ de răspundere, medicii urgentişti au fost nevoiţi să îi trateze pe toţi.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Flămânzi, a ajuns la spital cu o ambulanţă după ce a fost bătut de propria nevastă. Sătulă de faptul că a muncit de una singură pentru a pregăti Crăciunul, femeia a răbufnit în momentul în care a văzut că soţul ei vine acasă beat şi în Ajun. Aceasta a luat ce a prins la îndemână şi l-a lovit pe bărbat. Din nefericire pentru el, femeia a folosit un ceaun pe post de armă, astfel că bărbatul s-a ales cu un traumatism destul de grav în zona capului.

Acesta a sunat apoi la 112, la faţa locului sosind un echipaj de la Ambulanţă, care i-a acordat primul ajutor şi ulterior l-a transportat la Urgenţe.

 

Zeci de bătuţi au ajuns la spital

 

Tot acolo a ajuns o altă victimă a unei agresiuni, un bărbat de 30 de ani din Mihăileni. Acesta s-a luat la bătaie cu un consătean, chiar în faţa barului în care consumaseră băuturi alcoolice, în cele din urmă, agresorul, în vârstă de 20 de ani trântindu-şi victima la pământ, unde a început să o lovească cu pumnii şi picioarele.

În total, potrivit cadrelor medicale, au fost peste 20 de victime ale agresiunilor care au ajuns la Urgenţe, o mare parte dintre ei spunând că urmează să îşi scoată şi certificate medico legale pentru a face plângeri la poliţie.

Numărul mare al celor agresaţi a fost concurat cu succes de cel al persoanelor afectate de consumul excesiv de băuturi alcoolice. „Peste 30 de persoane au ajuns în serviciul nostru fie cu intoxicaţii etanolice, fie cu alte afecţiuni sau traumatisme cauzate de consumul în exces de alcool. Mulţi dintre ei ajungând la spital chiar cu ambulanţa”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

 

 

 

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer fragmentat
1.6 ° C
1.7 °
0.5 °
89 %
2.7kmh
60 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
10 °
sâm
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...