Bărbat bătut de nevastă cu ceaunul

0

Nu este Crăciun fără bătuţi şi băuţi, iar acest an nu a fost o excepţie. Botoşănenii au făcut ce au ştiut mai bine, iar zeci de beţivi şi agresaţi au ajuns la Urgenţe în ultimele zile. De la soţ bătut cu ceaunul în cap de soţie, până la bâte şi pumni împărţiţi cu simţ de răspundere, medicii urgentişti au fost nevoiţi să îi trateze pe toţi.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Flămânzi, a ajuns la spital cu o ambulanţă după ce a fost bătut de propria nevastă. Sătulă de faptul că a muncit de una singură pentru a pregăti Crăciunul, femeia a răbufnit în momentul în care a văzut că soţul ei vine acasă beat şi în Ajun. Aceasta a luat ce a prins la îndemână şi l-a lovit pe bărbat. Din nefericire pentru el, femeia a folosit un ceaun pe post de armă, astfel că bărbatul s-a ales cu un traumatism destul de grav în zona capului.

Acesta a sunat apoi la 112, la faţa locului sosind un echipaj de la Ambulanţă, care i-a acordat primul ajutor şi ulterior l-a transportat la Urgenţe.

 

Zeci de bătuţi au ajuns la spital

 

Tot acolo a ajuns o altă victimă a unei agresiuni, un bărbat de 30 de ani din Mihăileni. Acesta s-a luat la bătaie cu un consătean, chiar în faţa barului în care consumaseră băuturi alcoolice, în cele din urmă, agresorul, în vârstă de 20 de ani trântindu-şi victima la pământ, unde a început să o lovească cu pumnii şi picioarele.

În total, potrivit cadrelor medicale, au fost peste 20 de victime ale agresiunilor care au ajuns la Urgenţe, o mare parte dintre ei spunând că urmează să îşi scoată şi certificate medico legale pentru a face plângeri la poliţie.

Numărul mare al celor agresaţi a fost concurat cu succes de cel al persoanelor afectate de consumul excesiv de băuturi alcoolice. „Peste 30 de persoane au ajuns în serviciul nostru fie cu intoxicaţii etanolice, fie cu alte afecţiuni sau traumatisme cauzate de consumul în exces de alcool. Mulţi dintre ei ajungând la spital chiar cu ambulanţa”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

 

 

 

+0 -0
se încarcă...