Şef în poliţie lăsat fără permis

0
Şef în poliţie lăsat fără permis

Surpriză în concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de şef la Poliţia Municipiului Dorohoi. În urma interviului organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean, ambii candidaţi au fost respinşi, inspectorul principal Cosmin Moscalu, din cadrul Serviciului de Ordine Publică, obţinând nota 6,66, iar comisarul şef Dinel Scripcariu, care a fost împuternicit la conducerea poliţiei dorohoiene în ultima perioadă, a fost notat cu 6,38.

Ambii candidaţi au formulat contestaţii, iar la final Cosmin Moscalu a obţinut nota 7,24 şi a fost declarat admis, iar Dinel Scripcariu a ieşit din nou pe locul II.

Cei din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi s-au declarat surprinşi de rezultatele concursului şi au susţinut că unitatea a pierdut un şef bun, în condiţiile în care Dinel Scripcariu era cunoscut ca un bun profesionist şi un bun organizator, el fiind absolvent al Facultăţii de Drept. În plus, exact între concursul propriu zis şi contestaţii, Cosmin Moscalu a fost prins de poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier Dorohoi gonind cu maşina pe drum. Cum scena a fost înregistrată şi de radar, noul şef al Poliţiei Municipiului Dorohoi s-a ales cu permisul de conducere suspendat, iar dacă va trebui să facă naveta acest lucru ar putea fi un impediment.

Ca structură, Poliţia Municipiului Dorohoi este cea de a doua subunitate de poliţie din judeţ ca şi volum de activitate, după Poliţia Municipiului Botoşani. În acest context, cei de acolo au reuşit să soluţioneze dosare complexe, de la tâlhării şi jafuri, până la spargeri şi violuri, numărul cazurilor cu autori neidentificaţi fiind redus.

+0 -0

se încarcă...